nu se face

nu am obiceiul sa sterg posturi de pe blog. dar daca o fac tre sa am un motiv f bine intemeiat sau sa ma supere ceva/cineva.

primul post sters a fost acum vo citeva luni. era despre un telefon-concept cu numele unui creator de moda. autorul conceputului mi-a scris, cu bun simtz, sa retrag postul pt ca nu are copyright pe nume. si l-am ascultat.

azi am mai sters un post. nu imi place cind mi se da o informatie cu parfum de exclusivitate dupa care vad ca a mai aparut pe alte bloguri. asa ceva nu se face…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*