NU face update la 2.2.1 daca mai vrei WIFI

update: un downgrade de baseband te poate ajuta in problema asta!

cind am primit un email de la un cititor care imi spunea ca are probleme cu wifi-ul de cind a facut update, am crezut ca e o problema singulara.

povestea a aparut insa si la case mai mari. DIn pacate, desi problema e generata de un update oficial la 2.2.1, nu exista nicio solutie pentru ea, asa ca Apple accepta sa schimbe telefoanele afectate. Dar daca ai un iPhone clasic, luat la negru, stii ca nu ai cum sa ajungi cu el in SUA sau la alt magazin Apple. Asa ca, daca nu ai facut inca update la 2.2.1, nici sa NU faci.

problema nu afecteaza toate telefoanele, ci doar anumite modele mai vechi din iPhone clasic sau iTouch. dar parca nu as risca… Poate ca o sa avem un 2.2.2 in curind.

Razvan, daca te consoleaza – ai avut dreptate! dar asta nu te ajuta foarte mult acum.

detalii suplimentare aici si aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. MA712LL – Serial no: 7T740ER8WH8 – Model no: A1203 si wi-fi inca merge ok. Ar trebui alta serie sau este ok ce am dat? :)

  2. Iphone clasic updadat la 2.2. de vreo 4 luni. Nici o problema pana acum cateva zile cand nu mai vrea sa se conecteze la alte retele wi-fi in afara de cea de acasa.

    S.N: 5K8019BYWH8

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*