noul top al blogosferei romanesti

carmen holotescu iese cu o noua jucarie.

clasamentul nu aduce prea mari surprize. doar ca zoso nu mai e pe primul loc. si e luat de 2 bloguri in lb engleza.

locul 1, cu coronitza e cistigat de ionut cu google operation system. daca nu era de ajuns de celebru, ionut s-a mai trezit cu o tona de vizite dupa ce mai toate blogurile internationale de gadgeturi si it l-au linkuit cu povestea cu aim in gmail.

locul doi e luat de un blog de care eu nu am auzit si pe care nush daca o sa-l mai vizitez prea curind. e bine scris si arata ok, dar nu e genul meu.

carmen, vezi ca eu sunt listat acolo cu boio pe wordpress. adik blogul vechi. nu stiam de ce e atit de jos in top… pt ca nu mai scrie pe el de 10 luni… :)

boio.ro este undeva pe locul 126. deocamdata.  nu stiu daca sa o iau de buna sau nu. eu sunt optimist asa ca iau in calcul si faptul ca in top sunt peste 1000 de titluri.

2 Comments

  1. tot o apa s’un pamant, e tot acelasi top bazat pe tehnorati, restu’s de design ;) si eu care credeam ca intradevar e o metoda noua de calcul ;) !

    Eu am o idee cu mult mai commplexa (predictie, functii matematice complexe, etc…) despre cum ar trebui facut un rank insa timpul nu’mi este prieten si ideea respectiva cere timp.

1 Trackback / Pingback

  1. de ce doare trafic.ro | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*