noul top al blogosferei romanesti

carmen holotescu iese cu o noua jucarie.

clasamentul nu aduce prea mari surprize. doar ca zoso nu mai e pe primul loc. si e luat de 2 bloguri in lb engleza.

locul 1, cu coronitza e cistigat de ionut cu google operation system. daca nu era de ajuns de celebru, ionut s-a mai trezit cu o tona de vizite dupa ce mai toate blogurile internationale de gadgeturi si it l-au linkuit cu povestea cu aim in gmail.

locul doi e luat de un blog de care eu nu am auzit si pe care nush daca o sa-l mai vizitez prea curind. e bine scris si arata ok, dar nu e genul meu.

carmen, vezi ca eu sunt listat acolo cu boio pe wordpress. adik blogul vechi. nu stiam de ce e atit de jos in top… pt ca nu mai scrie pe el de 10 luni… :)

boio.ro este undeva pe locul 126. deocamdata.  nu stiu daca sa o iau de buna sau nu. eu sunt optimist asa ca iau in calcul si faptul ca in top sunt peste 1000 de titluri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. tot o apa s’un pamant, e tot acelasi top bazat pe tehnorati, restu’s de design ;) si eu care credeam ca intradevar e o metoda noua de calcul ;) !

    Eu am o idee cu mult mai commplexa (predictie, functii matematice complexe, etc…) despre cum ar trebui facut un rank insa timpul nu’mi este prieten si ideea respectiva cere timp.

1 Trackback / Pingback

  1. de ce doare trafic.ro | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*