Noul recorder compact dedicat aplicației de management video AXIS Companion

Noul recorder compact dedicat aplicației de management video AXIS Companion

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, a lansat recorderul AXIS S3008, o soluție de înregistrare la calitate ultra-high definition, ușor de instalat și compatibil cu aplicația de video management AXIS Companion.

Cu un switch PoE integrat pentru până la 8 camere, acest recorderecorderr de înaltă performanță include un harddisk conceput pentru supraveghere video și o conexiune pe interfață gigabit, de înaltă performanță, pentru a gestiona înregistrările video în rezoluție ultra-high definition (UHD). Fiind integrat cu o gamă largă de produse Axis, recorderul de rețea AXIS S3008 face ca adăugarea de echipamente suplimentare de înregistrare sau alte echipamente Axis să fie o procedură mai simplă. De exemplu, se pot adăuga goarne de rețea pentru a comunica cu personalul și a descuraja pătrunderea intrușilor într-un anumit areal. Sau se poate adăuga un interfon video de rețea pentru identificarea audiovizuală și controlul accesului de la distanță.

Caracteristicile principale includ:

Recorder compact cu switch PoE integrat;

Simplitate în instalare și operare;

Harddisk conceput pentru supraveghere video

Port USB pentru exportul înregistrărilor video

Garanție de până la 5 ani

Recorderul de rețea AXIS S3008 permite accesarea în siguranță a înregistrărilor video de oriunde din lume datorită tehnologiei Axis Secure Remote Access. În plus, produsul este rentabil din punct de vedere al costului, având garanție implicită timp de 3 ani și, opțional, posibilitatea de a o extinde cu încă 2 ani. Soluțiile complete oferite de Axis reprezintă o modalitate prin care companiile își pot achiziționa un sistem de securitate, adaptat la nevoile lor specifice.

Aflați mai multe informații despre Recorderul AXIS S3008 și despre Soluțiile Axis complete de supraveghere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*