noul iPod Nano

asa, si?

ii inteleg pe apple ca vor sa scoata un player cu ecran wide, dar de data asta, parca s-au intors in timp si au mai si scos o jucarie urita.

via.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu cred sa fie iPod-ul nano 4G … cred ca ii mai dergaba o copie ieftina din tarile orientale … mai ales ca ii fotografiat intr-o vitrina … sincer … nu cred sa expuna cei de la Apple un produs ce urmeaza sa fie lansat intr-o vitrina … si in plus … se stie … de la Apple nu iese NIMIC din ce va fi nou … cum ar fi fost sa vdem iPhone-ul 3G cu 2 luni inainte … am tot vazut speculatii … acum … o sa vedem

  2. nu prea imi lace cum arata noul ipod nano macar daca ar face ceva fain touch screen adevarat sa uimeasca pe toti

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*