noul iPhone – in teste

Un iPhone developer sustine ca a gasit printre statisticile aplicatiile sale (o jucarie legata de transportul public in San Francisco) informatii despre noul iPhone.

Generatia urmatoare (sa-i spunem… “iPhone Multi”, de la multi-tasking) are identifierul “3,1”, spre deosebire de 3GS care este recunoscut ca si “2,1”.

Daca e sa luam in calcul perioada in care Apple testeaza noile telefoane, vom vedea iPhone Multi prin august 2010.

Zvonurile vorbesc despre un iPhone cu procesor multi-core. Ar fi si cazul…

Ce vrei sa aduca noul iPhone?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Un pret mai bun :)

  In 2008 Orange ne-a dat pt companie 3 x iPhone 3G la un pret (promotional) de 199euro. Anul asta, cand a aparut 3GS, ne-a dat voie sa cumparam doar unul la pret promotional, care insemna 300 euro (sau 320, nu mai stiu).

 2. Ce vreau eu? Ceea ce Apple ne-a oferit mereu: simplitate si in acelasi timp performanta si tehnologie si putere si desgin nemaintalnit si ergonomicitate si baterie mai buna si sa nu mai arate ca un 3G ca m-am plictisit de plasticul ala, sa bage niste metale noi…
  Tot ce sper si imi doresc este ca noul iphone sa arate altfel, sa nu fie o alta varianta de 3G imbunatatita. Atata tot.

 3. sorry de double post dar imi tot pica netul….conexiune 3G :

  de la urmatorul iPhone as vrea::
  — stack-ul de Bluetooth sa aibe mai multe profile decat A2DP/HS, si asta cam pretentios;
  — sa aibe carcasa metalica, a se vedea generatia #1;
  — bateria mai buna !!!
  — posibilitate de customize marita “by default” (sa nu mai trebuiasca sa fac jailbreak + tweaks de fiecare data cand fac update);
  — poate si dual-sim, dar …. as putea zice pass la asta;
  — pretul mai mic;

 4. Tot ce vreau este un telefon pe care sa mearga sa iei muzica de pe net si sa transferi prin bluetooth la fel de simplu ca la un nokia

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*