Noul design Facebook e aici. O să-mi ia ceva să mă obișnuiesc cu el

Noua interfață Facebook. FOTO Adrian Boioglu
Noua interfață Facebook. FOTO Adrian Boioglu

Facebook trimite invitații unor utilizatori să încerce noua interfață. Ce promit ei:

  • Găsești mai repede ce cauți
  • Un look mai “curat” cu text scris mai mare
  • Dark Mode.

Ce primești:

  • o interfață care pare, la prima vedere, dezlânată/deșirată. Nu ai totul la îndemână, ci trebuie să dai scroll mai jos.
  • OK, Dark Mode e cool, dar nu se aplică și la poze. Așa că dacă folosești Facebook în Dark Mode seara, pozele deschise la culoare te “ard” la ochi. Poate o idee de genul – pozele au un layer închis la culoare, semi-transparent, ar fi utilă. Cine vrea să vadă o poză apasă pe ea și atât.

La prima vedere… nu îmi place. Prefer o interfață mai bine organizată, una pe care să găsesc totul mai repede fără să dau scroll și să nu am atâtea spații goale inutil.

Noua interfață Facebook. FOTO Adrian Boioglu
Noua interfață Facebook. FOTO Adrian Boioglu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*