norton baga tare

piata de antivirusi e deja super aglomerata. e primul an cind vad un jucator puternic precum norton ca isi face reclama la greu si nu mai pe site-uri de calibru.

in ultima jumatate de ora am vazut o reclama cit casa pe prima pagina de la bankofamerica.com si inca una (mai ascunsa) pe apple.com.

reducerile erau maricele. eu nu am dat niciodata banii pe un antivirus. asta poate si pentru ca in urma cu vo 4-5 ani un coleg mia deschis mintea catre “norton corporate edition”. il folosesc de atunci in combinatie cu firewall-ul din XP si nu am avut deloc probleme…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Eu am alta combinatie. Zone Alarm + Windows cu Licenta. De 2 ani am zero probleme. Mai am un calculator pe care am avut Norton , Kaspersky si BitDefender instalate separat insa fara licenta la Win.
    Poate ma insel insa eu insa cred ca licenta la Windows face cat toti antivirusii la un loc.
    Ca antivirus mie la suflet mi-a ramas RAV-ul, pacat de el.

  2. norton isi facea reclama de muuuuuult timp. saracii sunt trasi doar de nume in momentul de fata fiind niste solutii cam de jumatatea clasamentului.

    in top stau departe de norton (in sus) kaspersky , bitdefender , nod care , desi nu se pot compara la brand cu norton , conduc detasat in mai toate testele de profil

  3. O baga tare, dar mai trebuie sa lucreze la consumatul resurselor. Pe un Quad Core mie mi se misca destul de urat, nu vreau sa stiu cum e pe single core. Raman la nodul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*