noaptea la tv

credeam ca nu poate exista ceva mai plictisitor sau lipsit de bun gust decit un joc interactiv de genul celor de la tv romanesti. am observat ca americanii au o imaginatie si mai … putin bogata cind vine vorba de tv. de nevoie sau nu.. urmaresc noaptea "celebrele" canale americane: ABC, CBS, NBC si FOX. programale lor seamana ca doua picaturi de apa si din pacate valoreaza cam tot atit. 

ai 2 feluri diferite de programe: unu ar fi reclamele la firmele care te imbogatesc peste noapte. nu ai de facut altceva decit sa dai un telefon si sa primesti un kit gratuit. daca faci totu ca la carte vei cistiga mii si mii de dolari din prima luna. de fapt e vorba despre srl-uri de genul sales door to door care isi cauta oameni care sa le vinda produsele…

a doua categorie de reclame sunt cele care promoveaza metoda de slabit- minune. daca te iei dupa ei, orice mingie cu un diametru de 50 cm insotita de un dvd cu lectia de rigoare te va scapa de 3 kile pe saptamana. mai nou am observat ca daca iei doar dvd-ul, asculti muzica si topai pe ea din cind in cind slabesti mai repede. deci nu mai e nevoie sa faci nici un exercitiu… aaa si chestia buna e ca poti sa maninci la fel de multa mancare ca si pina atunci. americanii pun botu si cumpara dvd-ul…

d-aia sunt din ce in ce mai obezi si nici cu banii nu o duc mai bine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*