netul ajuta: “militienii” au fost sanctionati

iti aduci aminte de povestea cu politistii care nu stiu legea ? ce bine era daca mergea si justitia/politia romana dupa ideea “precedentului” ca in america. sunt convins ca militienii aia si altii vor abuza si alta data de functie.

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa a dispus sancţionarea cu „mustrare scrisă” a poliţistului implicat, având în vedere „depăşirea atribuţiilor de serviciu şi comportarea necorespunzătoare ce a dus la atingerea onoarei, probităţii profesionale şi prestigiului instituţiei”.

biroul de presa al politiei locale face totusi o gafa. eu, in locul lor, nu as fi dat fraza asta:

De asemenea, vă informăm că, după audierea domnului A. G., s-a propus Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte „neînceperea urmăririi penale” pentru infracţiunea de „sfidare a organelor judiciare”, faptă prevăzută de art. 2721 din Codul Penal.

sursa via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Comunicatul ar fi trebuit sa includa si sincere scuze domnului AG si regretul ca asa ceva s-a intamplat.

    Politia in Romania se pare ca sta in 2 extreme: ori este o masa amorfa pe care obraznici o sfideaza ori “organul” cu exces de zel. Asta este urmarea ambiguitatii legislative in ceea ce priveste procedurile si atributiile lor.

    Ce sa facem … tu macar ai norocul politiei (in general) disciplinate care daca nu faci nimic te lasa in pace, dar de care te temi sa o iei la fuga sau sa-i sfidezi.

    Sunt curios daca la politistul american i-ai spune cand imi cere actele … “stii ce?! mai da-te-n p*** m****!! tu stii cine sunt eu?” si apoi sa mai si iesi din masina la el :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*