Netflix și Riot Games lansează Arcane, o serie de animație din universul League of Legends. Arcane apare în premieră mondială pe Netflix în această toamnă

Netflix și Riot Games lansează Arcane, o serie de animație din universul League of Legends

Netflix și Riot Games aduc celebrul joc video League of Legends pe micile ecrane cu seria de animație Arcane, în premieră pe Netflix în toată lumea în toamna acestui an. Povestea se concentrează asupra originilor a doi campioni emblematici din League of Legends și asupra puterii care îi va despărți, acțiunea desfășurându-se în regiunea utopică Piltover și în districtul subteran oprimat Zaun. Seria animată este dezvoltată și produsă de Riot Games, în parteneriat cu Fortiche Productions.

”League of Legends este un fenomen mondial și ne bucură să fim gazda primei serii televizate din acest univers, Arcane. Seria promite să fie o aventură spectaculoasă vizual care-i va ține pe privitori cu sufletul la gură.”, a declarat Dominique Bazay, director al departamentului de producții originale Netflix.

”Seria Arcane a fost creată ca o scrisoare de dragoste pentru jucătorii și fanii jocului, care ne-au rugat să le oferim mai multe experiențe cinematografice care să exploreze lumile și campionii din League of Legends. Datorită imaginii sale globale și obiectivului comun de a oferi conținut de calitate, Netflix este partenerul perfect prin care să aducem Arcane tuturor jucătorilor din lume.”, a declarat Shauna Spenley, președinte global al diviziei de divertisment a Riot Games.

Anunțul oficial al lansării: https://www.youtube.com/watch?v=niSPBjXB_ec

Riot Games continuă să câștige fani la nivel mondial în jocuri și în afara lor. Video-urile sale au fost urmărite de peste 14 miliarde de ori la nivel global, iar competiția esports League of Legends 2020 World Championship a înregistrat un număr record de vizionări. În total, peste un miliard de ore de conținut a fost urmărit în toată lumea, consolidând poziția LoL ca cel mai urmărit joc competitiv la nivel global. Finala a fost urmărită simultan de 45 de milioane de spectatori.

Despre Netflix

Netflix este lider în servicii de divertisment online, cu 208 milioane de abonați în peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate.

Despre Riot Games

Riot Games a fost fondat în 2006 și dezvoltă și publică cele mai populare jocuri din lume. În 2009, Riot și-a lansat jocul de debut, League of Legends, care a fost apreciat în toată lumea. League a devenit cel mai popular joc de PC din lume și a reprezentat un factor cheie al creșterii explozive a scenei esports la nivel mondial.

Pe măsură ce League of Legends intră în al doilea deceniu, Riot continuă să dezvolte jocul oferind în același timp noi experiențe jucătorilor cu Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift și multe alte titluri la care lucrează, în timp ce explorează lumea Runeterrei prin proiectele multimedia pentru muzică, benzi desenate, televiziune și altele. Riot a lansat și un grup editorial, Riot Forge, pentru a colabora cu dezvoltatori terți la jocuri suplimentare care își au acțiunea în universul LoL. Primul titlu de la Forge, ”Ruined King: A League of Legends Story” este un joc de rol (RPG) dezvoltat de Airship Syndicate.

Înființată de Brandon Beck și Marc Merrill și condusă de CEO-ul Nicolo Laurent, Riot are sediul central în Los Angeles, California și are peste 3.000 de angajați în peste 20 de birouri din întreaga lume.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*