net la viteza t-mobile

pierd o ora in aeroport in Los Angeles (LAX) asa ca zic sa ma bag pe net. gasesc o priza ca sa imi "re-inviez" laptopu si gasesc doar o sigura retea…si aia cu bani. e a lu t-mobile: 6 dolari pe ora. nu e mult, dar nici putin.

voiam sa verific ceva neaparat asa ca intru: platesc cu visa si sare internetu pe mine sa ma muste de git. wow! laptopu zboara pe meandrele netului.

buna afacere… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*