Negroni Aperitivo Bar – Italian daily bar va fi inaugurat în 2023 în clădirea Tandem

FOTO: Vlad Patru

Forte Partners anunță primul chiriaș la parterul Tandem, o zonă a clădirii de birouri dedicată companiilor din ospitalitate și retail. Barul NEGRONI Aperitivo, un concept italian lansat în Ucraina în 2020, va fi funcțional în 2023 la București și va fi un reper al zonei Calea Victoriei, care a devenit, în ultimii ani, o destinație preferată de locuitorii Bucureștiului, precum și de turiștii români și străini.

„Este punctul de plecare în călătoria prin vremurile, poveștile și orașele gustului Negroni, de la Florența la Londra și New York, din 1919 până în zilele noastre. Servind mai mult de 30 de cocktail-uri italiene clasice și variante moderne de Negroni și cicchetti venețiene, de la ora aperitivului și până în noaptea dansantă, barul NEGRONI intenționează să devină spațiul pentru aventura ta zilnică de negroni”, au declarat reprezentanții NEGRONI Aperitivo Bar. „După Kiev și Odesa, în 2023 vom deschide aici porțile pentru a scrie capitolul bucureștean al celebrului cocktail. La o aruncătură de băț de Calea Victoriei și de Centrul Vechi, în noua clădire Tandem, NEGRONI Aperitivo Bar își dorește să fie un loc imposibil de uitat, grădina secretă în care înflorește simfonia dulce-amăruie.”

Interiorul artistic al barului NEGRONI Aperitivo, semnat de arhitecta ucraineană Lisa Shinder, cu nuanțe retro italiene și art deco tipic bucureștean, este conectat la curte și înconjurat de arhitectura ecologică modernă semnată Deco Architects.

”Urăm bun venit NEGRONI Aperitivo Bar în Tandem Building și credem că acest loc special se potrivește perfect conceptului Sector 0, inițiativa noastră pe segmentul de birouri premium, gândit pentru dezvoltarea comunităților și centrat pe bunăstare”, a declarat Elena Tecuță, Office Leasing Manager la Forte Partners. „Această tranzacție este rezultatul strategiei noastre de a oferi, în proiectele noastre de birouri, toate facilitățile și caracteristicile unui stil de viață urban modern și confortabil, în clădiri sustenabile și eficiente energetic.”

Clădirea Tandem face parte, alături de proiectul Millo Offices, din proiectul Sector 0, o inițiativă Forte Partners pe segmentul office premium. Sector 0 a presupus investiții totale de 100 de milioane de euro și constă în dezvoltarea de clădiri de birouri destinate comunităților creative și digitale, atât companiilor, cât și celor care lucrează pe cont propriu. Sector 0 reprezintă o zonă de clădiri perfect integrate în stilul arhitectural art deco, specific zonei, în vecinătatea clădirii reprezentative a Palatului Telefoanelor.

Situat pe strada Matei Millo, aproape de Calea Victoriei, clădirea Tandem, cu o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de metri pătrați, are acces facil la hub-ul de transport în comun Piața Universității (metrou, autobuz, troleibuz). În plus, companiile chiriașe beneficiază de aplicația  SpotUs, accesibilă pe telefonul mobil.  Aplicația, dezvoltată de Forte Partners în parteneriat cu compania clujeană Parking Spotter, permite interacțiunea complet digitalizată cu toate resursele unei clădiri de birouri –  parcare, control acces, biroul de rezervări, managementul utilizatorilor clădirii, etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*