nasterea unui simbol

astazi am asistat la crearea (sau poate mai bine zis e creatia) unui simbol. este un lucru pe care il asteptam de mult si pe care niciodata nu mi l-am imaginat.

sunt insa sigur ca am vazut ceea ce imi doream.

nu intru acum in amanunte pentru ca si tu vei fi maror, prin intermediul boio.ro a acestei schmbari. stii despre ce vorbesc, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*