nastase si pasaricile

daca va mai continua telenovela "nastase blogger" o sa-i fac o rubrica speciala…

azi bloggerul, fost prim-ministru, fost ministru incearca sa fie spiritual. asa ca ne vorbeste despre pasarele si pasarici si se ia la trinta cu un ziarist de la cotidianul. 

super tare, zic yo si ii zic bun venit in categoria bloggerilor one-line-ri.

daca mai baga si un pornache si face putin mijto de mircea badea are toate sansele sa il ia pe zoso  fulgerica in trafic.ro…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. bombonel nu ‘incearca sa fie’ spiritual, ci este spiritual. a fost intotdeauna.

  2. @mandea: ma refeream la noua lui postura de blogger. pina acu era si omu mai serios, scria mai cu rabdare si mai cu dedicatie. acu a devenit de-al nostru :))

1 Trackback / Pingback

  1. ex-prime minister sexy blog - funny short story « Blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*