Nastase si dosarul salilor de sport

Adrian face azi un gest fara precedent: raspunde la niste “acuzatii” inainte sa fie audiat de procurori, liber pe blogul personal.

nu stiu cit e de sanatos sa-ti exprimi parerea inainte ca baietzii sa “te salte” si sa le servesti toate info de care au nevoie pt a-si scrie ei dosarul mai bine.

desi si asta e o tactica… poate ca cea ai buna aparare nu e …atacul

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*