nastase interactiv

gata. ia intrat bloggingu' in singe. dupa ce a postat citeva bucati pe blogu din dotare, adrian nastase recunoaste ca incepe sa-i placa. 

ii recomand sa invete din secretele php-ului, sa-si ia un seo pe linga el si mai ales sa-si puna blogu pe domeniu propriu si sa renunte la wordpress. aaa si daca tot ii place poate sa se bage si in trafic.ro 

ca sa fie tacimu complet poate sa se inscrie in roMediaBlogger si sa puna logo-ul asociatiei pe blog ca asa e frumos, nu? :) 

btw, e gresit sa-ti inchei un post cu "noapte buna". in california de ex, unde il citesc eu acum e 3 dupa-masa. da daca insista… noapte buna, adrian…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. google bomb pentru Nastase | adrian boioglu - tot mai sus
  2. politico-blogosfera | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*