Nagarro are în plan recrutarea a 50 de IT-iști la nivel național

Nagarro logo

Nagarro, lider global în inginerie digitală și soluții tehnologice, are 50 de poziții deschise la nivel național, cele mai multe fiind dedicate tehnologiei Java. Alte specializări și tehnologii căutate de Nagarro în România sunt: frontend developer, DevOps și .NET. Nagarro are echipe de specialiști IT în zeci de orașe din România, urmând mereu misiunea organizației la nivel global de a „face distanța fizică între oamenii inteligenți irelevantă”.

În urma finalizării fuziunii cu iQuest, Nagarro avea în România la începutul lunii octombrie aproximativ 815 angajați, iar în ultimele două luni a reușit să recruteze încă 20 de specialiști IT. Pentru finalul lui 2020 și începutul anului viitor, Nagarro își propune să atragă încă 50 de profesioniști români în organizație. Noii angajați, la fel și cei actuali, vor lucra remote, în echipe mixte din geografii diferite, cultura Nagarro încurajând un mod de lucru distribuit și un model organizațional antreprenorial, plat și agil.

„Suntem o națiune de Nagarrians, super-puterea noastră este CARING și stă la baza a tot ceea ce facem. Ne împinge să excelăm în digital product engineering, să rezolvăm provocări complexe prin inovație și, fiind agili, ne împinge să livrăm soluții din categoria „thinking breakthroughs”, împreună cu și pentru clienți care ne sunt alături chiar și de mai bine de o decadă”, a declarat Voicu Stoiciu, Managing Director Nagarro România.

Portofoliul de clienți Nagarro include peste 750 dintre cele mai importante companii la nivel global din industriile de Manufacturing, Transport & Logistics, Banking & Insurance, Life sciences, Automotive, Digital, Retail și Telecom, din țări precum SUA, Marea Britanie, Elveția, Germania, Spania, Italia, Austria și statele nordice.

Importanța învățării și a perfecționării

În fiecare an, specialiștii Nagarro susțin, împreună cu universitățile tehnice din marile orașe din România, sesiuni pe diverse tematici din industria digitală și colaborează la crearea cursurilor cu o curriculă clar definită pentru a obține o calificare tehnică. Studenții din anii terminali sunt invitați în cadrul companiei și sunt expuși unui program de formare profesională, ceea ce îi ajută în viitoarele cariere în IT.

„Ne confruntăm în prezent cu o luptă acerbă pentru talente. Pe de o parte, este destul de dificil să găsești pe piață suficienți oameni cu înaltă calificare, pe de altă parte, generația actuală de specialiști IT este caracterizată de dorința de învățare continuă și perfecționare. Prin urmare, Nagarro oferă numeroase programe pentru a satisface aceste nevoi”, menționat Voicu Stoiciu.

Pe lângă ofertele disponibile pentru toți specialiștii IT din piață, Nagarro oferă angajaților săi acces la o platformă globală, internă – Nagarro University – prin care aceștia se pot dezvolta profesional participând la workshopuri și sesiuni tehnice și susținând periodic teste.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*