“My Movies for iPhone Pro” – colectia ta de filme, mereu la indemana

In urma cu 10 ani avem 200 filme pe CD / DVD si ma chinuiam sa le tin urma intr-un caiet si mai apoi, intr-un document Word.

Acum am trecut la iPhone si sunt convins ca pot sa fac liste in SimpleNote, dar exista si solutii mult mai bune, cum ar fi “My Movies for iPhone Pro“. Aplicatia costa 5 dolari dar ofera citeva functii excelente pentru cei care au nevoie sa-si puna la punct colectia de filme. Ideea e ca iti pui pe lista filmele tale si aplicatia cauta tot ce se poate despre fiecare pelicula in parte. Si are de unde – baza de date cuprinde peste 350.000 filme din toata lumea.

Odata alese filmele detinute sau preferate, poti sa vezi trailere, sa adaugi altele noi doar cu o simpla scanare de cod de bare, sa-i dai rating-uri si sa afli tot ce se poate despre el.

Iti lipseste un film romanesc care tocmai a aparut? Nicio problema – tot ce ai de facut este sa il adaugi la cerinte si developerii aplicatiei il adauga in lista.

boio.ro pune la bataie trei promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: ” RT @boioglu Castiga “My Movies for iPhone” pe boio.ro http://is.gd/jYTBU “

3. Lasa un comentariu mai jos cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primul, al 3-lea si al 6-lea comentariu VALID sunt automat castigatoare. Atentie: comentariile sunt in moderare pina spre finalul concursului, asa ca ai sanse sa castigi, in plus cele invalide nu sunt luate la socoteala.

update: That was fast! Virgil, Radu si Gentimir au castigat. Ii astept cu un email pentru revendicarea codurilor pina pe 5 ianuarie.

Nu ai castigat? Stai aproape de boio.ro. Pagina de Concursuri este updatata destul de des.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

  1. N-am avut răbdare să citesc regulamente și alea.
    Io vrea filmul în 2 serii … COMPLECT! “Puterea È™i Adevărul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*