monetizarea blogului

am vazut diferite modele de monetizare a blogului. cea mai interesanta dintre cele potrivite boio.ro mi s-a parut una care nu afisa decit un banner cu 2 fraze care sunau ceva de genu:

The tools and tutorials on this site are free to use for time being. We do however accept donations to help us cover some of the cost associated with running this site.

crezi ca ar merge?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. da. imi place idee si nu e o prostie.
  wikipedia a strans o groaza de bani din donatii, cum – a oferit continut de calitate si a cerut bani mai tarziu.
  hackulo la fel, ei dupa ce au strans banii necesari mentinerii siteului au inchis donatiile pana cand vor mai avea nevoie.

 2. Nu cred ca aceasta forma de monetizare va functiona in viitorul apropiat pentru un blog cu continut romanesc in principal din doua motive:

  1) romanii vor sa primeasca lucruri multe, de calitate si bineinteles gratuit.

  2) romanii sunt comozi. Daca nu le oferi o modalitate usoara de a dona, cu siguranta plata cu cardul nu le va conveni.

  Si totusi…poate ma insel! Multa bafta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*