Mogo România intră pe piața finanțării vehiculelor recreative printr-un parteneriat cu ATVRom

Lucian Prună. FOTO June Com

Mogo România, compania specializată în acordarea finanțării persoanelor fizice pentru achiziția autoturismelor rulate, anunță debutul într-un nou segment de creditare, printr-un parteneriat strategic cu ATVRom, lider pe piața vehiculelor recreative din România. Astfel, cele două companii își consolidează poziția în sectorul auto din România, adaptându-și oferta la nevoile variate și dinamice ale clienților.

Parteneriatul dintre cele două companii vine ca răspuns la creșterea semnificativă înregistrată în segmentul vehiculelor recreative din România. Finalul anului 2023 a marcat o creștere de 9% în România privind numărul de motociclete înregistrate, conform datelor DRPCIV. De altfel, datele Statista indică o creștere a pieței de ATV-uri de 9.6% din 2020 până în 2023, previzionând că acest segment va atinge 19.32 miliarde de dolari până în 2030 la nivel global.

„Parteneriatul cu ATVRom, precum și contextul pieței de autovehicule recreative, reprezintă pentru noi o oportunitate de extindere a portofoliului de produse financiare și de a deservi un nou segment de consumatori. Suntem determinați să asigurăm diversificarea și adaptarea constantă a ofertei de servicii la nevoile în schimbare ale clienților. Astfel, ne propunem să ne consolidăm poziția pe piața de creditare auto și să contribuim activ la creșterea mobilității în România. Obiectivul nostru este ca, în viitorul apropiat, finanțarea de vehicule recreative să reprezinte 10% din portofoliul nostru de credite”, declară Lucian Prună, Director General al Mogo România. 

Procesul de accesare al creditului este simplu și rapid. Clienții pot aplica pentru finanțare direct de pe platforma Mogo, din showroom-urile ATVRom, sau online, pe site-ul companiei. Pentru a obține finanțare, documentația necesară este minimă, fiind necesară doar cartea de identitate. Aprobarea creditului se realizează în doar câteva ore, iar vehiculul poate fi achiziționat chiar în același zi, livrat la domiciliu sau ridicat personal din locațiile retailerului.

Ca urmare a parteneriatului, clienții Mogo pot accesa finanțare pentru o gamă variată de ATV-uri de la branduri renumite precum CFMoto, Polaris, Can-Am, GOES și Kawasaki, disponibile pe platforma ATVRom. De asemenea, consumatorii beneficiază de o finanțare flexibilă, cu dobânzi competitive și termene de plată adaptate nevoilor individuale și servicii de consultanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*