Modificări de tarife pentru autobuzul City Tour. O călătorie în Mamaia și Constanța va costa 6 lei, iar una de o zi – 10 lei  

Autobuz City Tour. FOTO CT Bus

CT Bus anunță publicul călător că în perioada 1 iulie – 31 august 2021 tarifele pentru călătoria cu autobuzul etajat CITY TOUR sunt:

Bilet 1 călătorie – 6 lei;

Bilet 1 zi – 10 lei.

CT Bus reamintește obligativitatea călătorilor de a purta mască de protecție pe toată durata deplasării cu mijloacele de transport în comun, cât și recomandarea de a respecta măsurile de igienă și distanțare socială.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*