mobione maps – #1 Travel WebApp for iPhone

cind am facut un review pt Mobione Maps si le-am propus niste directii de dezvoltare am spus ca am incredere in developerii romani.

se vede treaba ca boio.ro e citit de multi utilizatori de iPhone (well, duh) si Mobione Maps a ajuns prima in Topul Travel intre iPhone WebApps.

intre timp avem si site frumos … colorat asa cum ii sta bine unei aplicatii pt iPhone.

btw, boio.ro a fost nasu primei aplicatii romanesti pt iPhone. sau cel putin asa inteleg din twitteru-ul trimis de Mihai.

well, ma bucur ca v-am dat un (re)nume : ) uite ca se poate!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. @teo: nu trebuie sa faci altceva decit sa intri pe aplicatie de pe iphone. este un webApp nu se instaleaza. ca sa iti fie mai usor sa o gasesti poti sa-ti pui un link pe home screen-ul telefonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*