Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, partener al Salonului Auto Bucureşti & Accesorii 2022

FOTO Ministerul Antreprenoriatului și Turismului

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) s-a alăturat ediției 2022 a Salonului Auto București (SAB), în calitate de partener.

La deschiderea SAB 2022, MAT a fost reprezentat de către secretarul de stat Angel Călin, care a transmis un mesaj de susținere a acestui eveniment de tradiție al industriei automotive.

„Implicarea tuturor ministerelor în cadrul acestui eveniment reprezintă un mesaj foarte sănătos prin care instituțiile publice și mediul de afaceri își unesc forțele și promovează o ramură economică majoră, care angajează peste 200.000 lucrători. Ministerul Antreprenoriatului și Turismului susține printr-o serie de programe antreprenorii și investitorii care au ales România ca spațiul pentru dezvoltarea afacerilor și ne bucură faptul că în următoarele zile ministerul va susține câteva dezbateri prin care să putem promova mai bine instrumentele pe care un antreprenorul le are la dispoziție atât pe zona de comerț exterior, cât și pe zona atragerii de fonduri nerambursabile. Felicitări tuturor expozanților și îmi doresc să ne vedem la fiecare ediție!”, a declarat Angel Călin, secretar de stat al Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

În următoarele zile, MAT va susține două dezbateri în cadrul SAB 2022:
1. Vineri, 07 octombrie 2022, ora 11:00 – Instrumente pentru dezvoltarea comerțului exterior și atragerea investițiilor străine.
Participanți:
Invest România – Raphael Dima și Alexandru Mitroi și
Direcția Comerț Exterior Claudiu Ionescu și Cristian Cutas
Moderator: Camelia Spătaru, președinta Asociației Smarticity

2.Joi, 13 octombrie 2022, ora 11:00 – Măsurile de susținere a antreprenorilor români

Participanți: Camelia Taină, directorul general al Direcţiei Antreprenoriat şi Programe de Finanţare
Moderator: Camelia Spătaru, președinta Asociației Smarticity

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*