Minbox – trimite fisiere rapid

Nu ai limita de spatiu si trimiti orice document foarte repede. Suna bine, nu?

Minbox este prezentat ca un concurent al lui Dropbox pe functia de trimitere de documente. E evident ca Dropbox stie sa faca mult mai multe, dar e bine ca avem concurenta. Eu vad Minbox ca o alternativa la wetransfer.com sau transfer.ro.

Developerii spun ca nu exista limite de nr de fisiere atasate sau spatiu, toate pozele sunt apoi asezate intr-o galerie si ai optiunea sa trimiti un document mai tarziu.

Documentele expira dupa 30 zile, dar Minbox va avea si o versiune platita care iti ofera stocare nelimitata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*