Milwaukee introduce două noi mașini de polișat pentru corecții dificile, de profunzime

FOTO Fabrica de PR

Milwaukee Tool inovează industria profesională de finisare prin furnizarea a două mașini de polișat de cea mai bună calitate, capabile să realizeze atât aplicații de polișare, cât și de corecții dificile, în profunzime. Fiind primele înlocuitoare veritabile ale celor cu fir, mașinile de polișat orbitale de 15 mm și 21 mm M18 FUEL™ oferă mai multă putere și control decât alte mașini de pilișat similare de pe piață, păstrând în același timp ergonomia superioară de care utilizatorii au nevoie.

Profesioniștii în domeniu petrec, în medie, între șase și opt ore pe zi folosind aparatele de șlefuit. Mașinile de polișat orbitale M18 FUEL™ de 15 mm și 21 mm au fost proiectate cu un echilibru și o ergonomie a mânerului ideale pentru a oferi mai mult control și confort pe tot parcursul zilei. Acestea produc niveluri scăzute de vibrații și zgomot, permițând astfel utilizatorilor să folosească aparatele în mod confortabil pentru perioade mai lungi de timp, diminuând oboseala și crescând productivitatea zilnică.

Mașinile de polișat orbitale M18 FUEL™ de 15 mm și 21 mm oferă puterea de care au nevoie profesioniștii pentru a finaliza șlefuirea și corecțiile cu un grad sporit de dificultate. Prin funcția inteligentă REDLINK PLUS™, mașinile de polișat primesc feedback de la motor și acest aspect le permite să mențină viteza și puterea sub sarcină, oferind în același timp o rotație puternică a discului de susținere și rezistență la blocarea pe suprafețele curbe. Aceste plăci de susținere rămân reci în timpul aplicării, ceea ce permite o utilizare intensă a produsului pe tot parcursul zilei, cu un risc minim de deteriorare a suprafeței sau a vopselei. Pentru a reduce și mai mult acest risc, sculele au fost proiectate cu cel mai bun spațiu liber din clasa lor, de peste 50 mm de la acumulator la suprafața de lucru.

Ambele mașini de șlefuit orbitale au fost proiectate cu un declanșator cu viteză variabilă, prevăzut cu un selector de viteză cu 8 poziții și un buton de blocare a declanșatorului, oferind utilizatorilor un control suprem și tranziții ușoare în timpul utilizării. Mașina de șlefuit orbitală M18 FUEL™ de 15 mm oferă între 2.650 – 5.100 RPM, iar mașina de polișat orbitală M18 FUEL™ de 21 mm variază între 2.400 – 4.500 RPM, oferind puterea necesară pentru a corecta defectele dificil de îndepărtat. Valorificând puterea tehnologiei M18 FUEL™*, mașinile de polișat oferă cea mai bună performanță din clasa lor, fără complicațiile legate de gestionarea cablurilor.

Atunci când sunt combinate cu un acumulator M18™ REDLITHIUM™ de 5,0 Ah, utilizatorii se pot aștepta la până la 48 de minute de șlefuire standard și până la 18 minute de funcționare atunci când finalizează aplicații de corecție intensă. Această asociere de acumulatori oferă un echilibru optimizat al sculei, oferind utilizatorilor confort pe tot parcursul zilei și mai mult control, cu o combinație superioară de putere, autonomie și greutate.

MILWAUKEE® se angajează să îmbunătățească productivitatea prin oferirea de soluții orientate spre performanță și industrii, astfel încât utilizatorii să poată efectua o zi întreagă de lucru cu un singur sistem de acumulatori. Noile mașini de polișat orbitale M18 FUEL™ de 15 mm și 21 mm sunt complet compatibile cu întregul sistem M18™, care oferă acum peste 215 soluții pentru scule electrice.

M18 FUEL™ este proiectat pentru cei mai exigenți profesioniști din lume. Oferind performanțe remarcabile, toate produsele M18 FUEL™ dispun de trei inovații exclusive MILWAUKEE®: motorul fără perii POWERSTATE™, acumulatorul REDLITHIUM™ și inteligența hardware-ul și software-ul REDLINK PLUS™ care oferă putere, autonomie și durabilitate remarcabile pe șantier. Pur și simplu, sculele M18 FUEL™ sunt cele mai puternice, fără fir, de 18V din clasa lor.

Specificații:

Mașină de polișat orbitală M18 FUEL™ 15 mm (M18 FROP15-502X)

– Turația la mersul în gol (rpm): 2650 – 5100

– Diametrul pad-ului (mm): 125

– Greutate cu acumulatorul M18 B5 (kg): 3.2

Kitul include: (1) Mașină de polișat orbitală M18 FUEL™ 15 mm, (2) acumulatori M18 FUEL™ REDLITHIUM™ 5,0 Ah, (1) încărcător rapid M12™ – M18™, cutie HD

Mașină de lustruit orbitală aleatorie M18 FUEL™ cu cursă de 21 mm (M18 FROP21-502X)

– Turația la mersul în gol (rpm): 2400 – 4500

– Diametrul pad-ului plăcuței suport (mm): 150

– Greutate cu acumulatorul M18 B5 (kg): 3.3

Kitul include: (1) Mașină de polișat orbitală M18 FUEL™ 21 mm, (2) acumulatori M18 FUEL™ REDLITHIUM™ 5,0 Ah, (1) încărcător rapid M12™ – M18™, cutie HD

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*