Mii de articole pentru școală, inclusiv din plastic reciclat, în cadrul Back to school Auchan

Rechizite școlare la Auchan. FOTO Auchan

Auchan a extins gamele de rechizite ecologice în 2021 și donează 10% din vânzările acestora pentru susținerea educației

Problemele climatice tot mai acute, alături de implicarea constantă și durabilă a Auchan pentru sustenabilitate și protejarea mediului, au determinat extinderea gamelor de produse marcă proprie realizate din plastic reciclat puse la dispoziția elevilor și studenților din România. Astfel, în 2021, numărul de produse de acest fel a crescut cu 50% față de anul trecut.

Pentru cei care au nevoie de rechizite, acum la început de nou an școlar, peste 2000 de produse – ghiozdane, instrumente de scris, de desenat, caiete, cărți și multe altele, sunt disponibile în hipermarketurile Auchan și pe www.auchan.ro la prețuri cu adevărat avantajoase. Auchan este recunoscut ca o destinație pentru marile operațiuni sezoniere, iar Back to school se înscrie la loc de cinste în rândul acestora, atât prin lărgimea gamelor, cât și prin calitate, noutăți, tendințe, responsabilitate și raport calitate/preț.

Peste 2000 de articole pentru școală, în total

700 de instrumente de scris și desenat

300 de ghiozdane și penare

280 de caiete tematice și blocuri de desen

Toate gamele pregătite pentru începerea noului an școlar includ modele creative și atractive, precum și licențe inspirate din cele mai populare desene animate sau povești pentru copii, adaptate tuturor grupelor de vârstă, cu precizarea că stocurile și colecțiile sunt limitate.

În acest an, Auchan donează 10% din vânzările gamei de papetărie marcă proprie eco-friendly pentru a sprijini modernizarea unui liceu din județul Bacău. Astfel, printr-un parteneriat cu Organizația Narada, compania susține financiar mobilarea claselor Liceului Tehnologic „Jaques M. Elias” din  localitatea Sascut, contribuind la crearea unui mediu de învățare adecvat pentru cei peste 400 de elevi ai unității școlare.

Back to school Auchan are porțile deschise până pe 21 septembrie în toate hipermarketurile din România și pe www.auchan.ro. Pentru comenzile plasate până în ora 12.00 se asigură, în aceeași zi, ridicarea produselor din magazin prin serviciile Click&Collect și Drive sau livrarea la domiciliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*