Miele a făcut „upgrade” aplicației de mobil

Miele a făcut „upgrade” aplicației de mobil

Miele a lansat o nouă versiune a aplicației de mobil, care are un design nou, este mai performantă și mai ușor de folosit. Miele App – Smart Home, (în trecut numită Miele@mobile App) este folosită de 170.000 de utilizatori din 52 de țări și integrează noi opțiuni care simplifică procesul de interacțiune cu electrocasnicele.

Una dintre provocările procesului de dezvoltare a aplicației a fost de a integra o gamă și mai complexă de funcții, asigurându-se că aceasta rămâne user-friendly. De la mașinile de spălat, la cuptorul Dialog, această versiune a aplicației asigură controlul a 26 de tipuri de produse și oferă și mai multe opțiuni de control pentru fiecare dintre acestea. Miele a simplificat procesul de înregistrare a noilor dispozitive, cunoscut sub denumirea de „împerechere”. De asemenea, interfața pentru utilizatori are un design simplu și oferă acces rapid la toate electrocasnicele. Procesul de navigare către alte opțiuni, cum ar fi, de exemplu, către asistenții smart, este intuitiv și simplu. Una dintre noile opțiuni este asistentul de curățare, care le permite utilizatorilor să ruleze un program de spălare cu temperatură ridicată, după o serie de cicluri la temperatură joasă, folosită cu scop de igienizare.

Vor fi lansate periodic noi opțiuni

La nivel global, aplicația este disponibilă în 52 de țări. Pe durata acestui an, vor fi lansate noi opțiuni și va fi dezvoltată secțiunea cu rețete. De asemenea, un alt element de noutate îl reprezintă o zonă integrată în site-ul Miele (miele.de/mielearhome), unde sunt prezentate toate opțiunile de conectare pentru electrocasnice, inclusiv integrarea aparatelor Miele în platforme externe, cum ar fi Telekom Magenta sau Conrad Connect, dar și acces prin control de voce.

În premieră, aplicația conține și opțiunile contra cost Smart Food ID și Smart Browning Control, pentru cuptoare, care pot fi încărcate de la distanță (deocamdată disponibile doar în Danemarca). Această caracteristică se bazează pe o cameră video integrată în interiorul cuptorului, care poate să recunoască mâncarea. De asemenea, în prezent, este în curs de dezvoltare și posibilitatea de a achiziționa peste 1.000 de consumabile și accesorii direct din aplicație, opțiune disponibilă deocamdată doar în Marea Britanie.

Opțiunile din aplicație cu care erau deja familiarizați utilizatorii, precum CookAssist, instrucțiunile pas cu pas pentru rezultate bune de prăjire sau BaristaAssistant care include pregătirea unei serii de cafele de test, în așa fel încât să poată fi găsită rețeta perfectă de espresso, au fost păstrate și chiar dezvoltate. Secțiunea de rețete este accesibilă gratuit pentru toți utilizatorii și include o serie de recomandări de preparare, adaptate caracteristicilor speciale ale aparatelor Miele (de exemplu, funcții precum Moisture Plus și diverse combinații de gătit).

Alexa poate controla aspiratoarele robot Miele și lumina ambientală integrată în hotă

Acum, robotul RX3 și hotele Aura 4.0 și Pearl cu lumină ambientală pot fi controlate prin Alexa, asistentul virtual de la Amazon și pot fi integrate în diverse scenarii, sincronizate și cu alte device-uri smart din casă. RX3 poate executa unele comenzi predefinite precum: „Alexa, spune-i lui Miele să curețe în bucătărie”. Pe de altă parte, atunci când soneria de la ușă sună, poate fi programată aprinderea luminii de la hotă, care funcționează drept un indicator optic suplimentar. De asemenea, această funcție poate fi folosită și pentru a crea un mediu ambiental mai plăcut, iar prin comanda „Alexa, relax”, poate fi programată simultan deschiderea muzicii preferate, aprinderea luminii ambientale integrată în hota Aurora și pot fi trase jaluzelele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*