VIDEO Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 – review în limba română

Mi Vacuum Cleaner G10. FOTO Xiaomi
Mi Vacuum Cleaner G10. FOTO Xiaomi

Atunci când te obișnuiești cu un aspirator robot este destul de dificil să te mai uiți la un aspirator… normal. Ei bine, Mi Vacuum Cleaner G10 seamănă cu un aspirator clasic, dar vine cu funcții utile și smart. Discutăm despre toate în acest review, după ce vezi un unboxing în limba română pentru acest dispozitiv.

Da, sunt și situații în care ai nevoie de altceva în afară de un aspirator robot. Eu m-am lovit de 2 astfel de situații chiar luna asta:

  • Am avut nevoie de un aspirator care să stea lângă o mașină de găurit atunci când fixam șuruburile pentru un dulap și nu voiam să dau praf peste tot.
  • Am avut nevoie să aspir portbagajul și spațiul dintre scaunele mașinii.

Well, Mi Vacuum Mop Pro pe care îl folosesc cu mare plăcere de mai bine de 8 luni nu îmi era deloc util aici. Că doar nu se urca singur pe perete sau în portbagaj. Apropo, îți recomand un review în limba română pentru Mi Vacuum Mop Pro. 

Am primit un Mi G10 de la Xiaomi România pentru a-l testa și l-am înapoiat ulterior. Acest review nu este influențat de ei și nici nu este unul plătit.

Ce știe să facă Mi Vacuum Cleaner G10 de la Xiaomi

Se poate spune că acesta este un aspirator clasic care a ajuns în 2021. Nu mai discutăm de sac, de un dispozitiv cu fir sau de ceva greu de mânuit. Apeși pe buton și se deschide un display elegant care îți oferă informații minimale. Poți chiar să blochezi butonul de activare a aspiratorului ca să nu îți amorțească degetul pe el.

La prima vedere, acest aspirator e mai greu decât pare. Asta și pentru că toată greutatea stă în mâna ta și se sprijină puțin pe tija de aluminiu care merge spre podea. Dacă ai terminat de lucrat cu el sau vrei să faci o pauză, singura opțiune este să-l lași pe jos. Sau, dacă nu mai ai nevoie de aspirator, poți să-l duci la dock-ul lui care se montează pe perete. (Eu am încercat să-l sprijin de perete și a alunecat imediat).

Prețul Mi Vacuum Cleaner G10 este puțin sub 1000 lei, iar un filtru de schimb ajunge la aproximativ 50 lei.

Avantajele lui Mi Vacuum Cleaner G10

  • Faptul că nu are fir și poți să schimbi direcția de mers foarte simplu își ușurează mult munca
  • Ai și aspirator și mop într-un singur aparat
  • Perii și accesorii pentru orice suprafață + putere mare de absorbție.
  • Este mai silențios decât un aspirator normal

Dezavantajele lui Mi Vacuum Cleaner G10

  • Bateria a murit fără o avertizare. Xiaomi spune că ține mai mult de o oră. Nu am testat-o atât de mult, ci m-am mulțumit cu ce era deja.
  • Nu prea poți să-l stochezi după un dulap pentru că alunecă. Trebuie să stea în dock-ul lui. Asta înseamnă că trebuie să fixezi dock-ul pe perete, undeva unde ai și o priză pentru a-l depozita și încărca.

Concluzia boio.ro: dacă ai nevoie de un aspirator și un mop, ia-ți un Mi Robot Vacuum Mop Pro, sau orice aspirator robot bine cotat de pe piață.

G10 este pentru cei care vor să aspire și altceva în afară de podele. Dacă faci parte din a doua categorie, atunci G10 este mult mai bun decât un aspirator clasic. Ține cont de faptul că există și aspiratoare mult mai ieftine, așa că nu strică să le testezi înainte să iei o decizie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*