mi-am blocat iPhone-ul

descriu toate cele de mai jos in ideea ca informatiile pot fi folositoare utilizatorilor

am umblat in el cu iPhone browser, am instalat niste programe care nu imi trebuiau si mai ales am umblat la fisierele de sistem (stringurile de springboard, mai exact). nu intru in amanunte. cert este ca anumite aplicatii se inchideau imediat dupa deschidere.

dupa aceea iphone-ul nu s-a mai deschis deloc si la final nici iTunes nu il mai recunostea, nici ziphone, nici ibrickr. dupa citeva incercari nereusite si niste erori tare ciudate m-am ales cu un mesaj de genul “iPhone are probleme. du-l la apple”. nu mergea nimic.

am dat un refurbish cu ziphone 2.6. nu a mers. am dat un restore la 113 si am primit error 1015. asta e eroarea buna asa ca l-am rezolvat simplu.

apoi am facut greseala sa nu il setez ca pe un telefon nou ci sa folosesc vechile informatii din iTunes. GRESIT! iPhone-ul meu a avut aceleasi probleme dar disparusera aplicatiile 3rd party.

un nou restore, o noua deblocare cu Ziphone si s-a rezolvat totul.

acum totul e foarte simplu: ma conectez la net, adaug sursa boio.ro – prima sursa romaneasca pt Installer si am totul la dispozitie fara bataie de cap.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. @Vladutz: Esti offtopic!
    Lasa intrebarile si toate detaliile problemei tale la pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.
    Nu uita sa lasi acolo toate informatiile despre telefonul tau. Exista solutii diferite pentru modele de iPhone si firmware diferite.

    Pe scurt, da mai intai un Hard reset. daca nu merge, atunci pune-l in DFU Mode si da-i un restore.

  2. Cum sa ii dau Hard reset? Butonul Power e stricat, am mentionat! Va rog frumos!

  3. @Vladutz: stiu ca ai mentionat, dar asta e singura solutie. Poti sa incerci sa mergi cu telefonul la un Service Autorizat Apple si ei sa-l inlocuiasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*