McDonald’s lansează un program de loialitate în aplicația de mobil

McDonald’s face peste 700 de angajări la nivel național
McDonald’s

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s, lansează MyM Rewards, un program de loialitate dedicat tuturor clienților și  disponibil exclusiv în aplicația de mobil. McDonald’s devine astfel prima companie dintre lanțurile de restaurante cu servire rapidă care lansează un astfel de program la nivel național.

Prin intermediul MyM Rewards, toți clienții McDonald’s pot beneficia, în plus față de ofertele deja existente, de posibilitatea de a aduna puncte  de loialitate, în aplicația McDonald’s, pe care le pot utiliza pentru a-și revendica produsele și meniurile preferate, din partea casei, la următoarea vizită în restaurante.

„Am lansat acest program pentru a le  mulțumi clienților noștri și pentru a le oferi  recompense tuturor celor care vin în restaurantele noaste sau la McDrive. Programul MyM Rewards este disponibil exclusiv prin intermediul aplicației de mobil McDonald’s și le oferă oaspeților  o modalitate extrem de ușoară de a accesa toate beneficiile. Continuăm astfel să investim în transformarea digitală a businessului McDonald’s, care este un exemplu de performanță în industria ospitalității prin îmbunătățirea experienței consumatorilor și eficientizarea resurselor”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România, operatorul McDonald’s.

Programul MyM Rewards este foarte simplu de folosit, iar înregistrarea se face 100% prin aplicația mobilă McDonald’s și nu necesită emiterea unui card dedicat.  La fiecare 1 leu cheltuit în restaurant, clienții McDonald’s primesc 10 puncte de loialitate. Pentru a aduna punctele, clienții trebuie să scaneze codul QR al cardului din aplicație, cu scanerul de la casa de marcat, de la McDrive sau la kiosk-ul de comandă.

De asemenea, în aplicația mobilă McDonald’s, clienții pot consulta ghidul de utilizare al programului de loialitate, astfel încât să se bucure de recompensele pregătite special pentru ei, și pot vizualiza oricând istoricul punctelor de loialitate acumulate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*