Masterbuild finalizează construcția unei noi hale de depozitare de aproape 15.000 mp în cadrul VGP Park Ștefănești-Ilfov

FOTO NNWW

Masterbuild – General Contractor & Developer finalizează pentru dezvoltatorul pan-european VGP un nou spațiu de depozitare de 14.500 mp, localizat în zona Ștefănești-Ilfov. MASTERBUILD, în calitate de antreprenor de specialitate, semnează lucrările de structura metalica, fațade și învelitoare.

Poziționat în zona de Nord a Bucureștiului cu acces de pe autostrada A3, proiectul este situat pe un teren cu o suprafață de 20 hectare, unde exista deja o dezvoltare industrială de 130.000  mp. Proiectul beneficiază de 12 metri înălțime utilă hală,1 poartă de încarcare la 800 mp, acreditare clădire verde  BREEAM Very Good și alte facilități.

Noua construcție – Hala D  – este destinată activității de depozitare și va fi închiriată operatorilor din sectoare precum distributie si segmentul logistic.

“Ne bucurăm să putem livra clădirile din parcul VGP înaintea termenului promis clienților, respectând calitatea construcției și funcționalitatea operațională a fiecărei celule,” declară Ionuț Puiu,  director tehnic în cadrul VGP.

“Suntem onorați să colaborăm cu un jucător cu o asemenea prezență și expansiune la nivel european. Ne bucură faptul că putem contribui cu expertiza MASTERBUILD în generare de valoare adăugată pe piața logistică și industrială locală și că putem contribui la dezvoltarea unui sector în continuare foarte dinamic”, declară Ștefan Ferdinand Vayna, CEO MASTERBUILD General Contractor & Property Developer.

MASTERBUILD este o companie de construcții și dezvoltare logistică și industrială, activă din 2005 atât pe segmentul construcțiilor industriale, cât și al proiectelor comerciale și rezidențiale. O companie antreprenorială romanească, aceasta își desfășoară activitatea atât pe întreg teritoriul României, cât și pe piețe internaționale și semnează până în prezent peste 1 milion de metri pătrați construiți.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*