marius zamfir, radu gafta si bataia din TVR

multi din TVR ar trebui dati afara in SUTURI! si zic asta dupa ce am lucrat 4 ani acolo.

sunt multi care nu stiu meserie si au ajuns in anumite functii doar pt ca au stiut sa albeasca …spatele altora in pupaturi si adunat scame….

tvr in general, dar mai ales redactia stiri a ajuns un cuib de oameni adunati in special de pe la realitatea. veniti acolo unde nu avea nimeni loc de ei pt ca nimeni nu suporta canaliile, acesti indivizi si-au facut loc spre conducerea diferitelor redactii, departamente, comitete si comitzii din TVR.

scandalul cu marius a iesit in presa nationala exact asa cum ma asteptam. victima de radu, cu ochiu umflat a fost agresat de un …spagar. nu am nimik nici cu victima, nici cu agresorul. si nu stiu ce a fost intre ei. dar stiu ca aproape jumatate din redactia stiri trebuie sa plece acasa.

mai mult, rodica culcer (scuzati cacofonia) i-a retras acreditarea lui marius. parca stiam ca acreditarea e retrasa de cel care a emis-o, nu de sefu temporar de departament.

pina una alta inceputul e bun. am si eu o lista cu persoane pe care as vrea sa le vad cu ochii umflati. cui o trimit?

sau ca sa fie mai simplu si sa NU instig la violenta, poate ca ar fi mai bine sa plece ei de buna-voie. afara cu editorii si sefii de mina a doua!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @bebe: daca angajarile se fac acolo dupa vechiile criterii, poate ca nu ma angajeaza. dar daca le fac corect dupa experienta… intru din prima.

    anyway, jobul meu actual este mult prea bun si prea bine platit ca sa ma gandesc la altceva…

1 Trackback / Pingback

  1. redactia stiri a TVR | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*