Manual Dacia Spring în format VIDEO, în limba română. Dacia a publicat cele mai importante informații pe care trebuie să le știe orice șofer

Dacia Spring, automobilul electric de la Dacia. FOTO dacia.ro
Dacia Spring, automobilul electric de la Dacia. FOTO dacia.ro

Dacia Spring, cel mai nou autoturism – și singurul electric – produs de grupul Dacia Renault a reușit să strângă un număr record de comenzi în Europa în doar câteva luni de la lansare. Mașina este populară și în România, datorită prețului atractiv și subvenției oferite de stat. Șoferii români care au achiziționat un Spring au de acum ocazia să învețe totul despre noua lor mașină cu ajutorul unor mini-tutoriale video realizate chiar de fabricant.

Recomandăm privitorilor să ignore faptul că textul pare a fi citit de un robot care nu știe să citească niciun cuvânt în limba engleză și greșește și câteva din cele în limba română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. N-ai cum sa ignori robotul si greselile de exprimare. Oare reducerea de costuri pentru marketing & prezentari se extinde si la calitatea materialelor, siguranta, fiabilitate etc?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*