Mangalia găzduiește în acest weekend Festivalul Internaţional Sabantoi, organizat Uniunea Democrată Tătară

Festivalul Sabantoi

Uniunea Democrată Tătară  cu sprijinul Departamentului pentru Relaţii Interetnice, Asociatia Community Aid Romania, Direcţia de Cultură şi Sport Mangalia, Ambasada Kazakhstan în România şi Asociaţia Culturală Mehmet Niyazi organizează evenimentul internaţional Sabantoi în perioada 18-20 septembrie 2020.

Anul 2017 a reunit 4 ţări, anul 2018 a reunit 10 ţări, anul 2019 a reunit 15 ţări şi peste 5 mii devizitatori dar în 2020, deşi există confirmarea a 25 de ţări încă din septembrie 2019, din cauza pandemiei doar 7 ţări reuşesc să ajungă la cel mai mare festival interactiv din România, devenit tradiţie este la a 4-a ediție. Evenimentul se va limita la 4 ore în ziua de 20 septembrie 2020, între orele 14.30 – 18.30  pe plaja Turquoise din Venus Mangalia.
Puteți călări, trage cu arcul, savura bucătăria turco-tătară, participa la unul din cele 7 jocuri și chiar câștiga premiile simbolice puse în joc!
Trebuie respectate distanțarea fizică și regulile de stopare / limitare a răspândirii coronavirusului!
Evenimentul include şi Festivalul Filmului Kazakh. Pe data de 19 septembrie este programat filmul “Fântâna adâncă”, subtitrat limba română. Acesta poate fi vizionat la Teatrul de Vară Neptun. Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*