manelistii americani

am inceput sa stau departe de anumite personaje care ies cu laptopu la vinat de wireless. nu de alta da pentru ei nu s-ai inventat castile. si stau oamenii la net si asculta muzici de toate felurile, cu boxele laptopului date la maxim.

si asta nu e nimik. sa-i vezi cind stau cu jucaria in brate si tipa la el aplecindu-se suav peste ecran. pentru ca au microfon incorporat si au descoperit ca poa sa foloseasca yahoo messenger sau skype sa vorbeasca pe gratis.

problema e si mai mare cind indivizii sunt europeni, fie mai la vest de noi, fie fosti sovietici. dumnezeu cu mila… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*