Mai sunt 3 zile până când cele mai mari companii de blockchain și crypto din lume se întâlnesc la București la Crypto Expo Europe

Ruxandra Tătaru. FOTO Sunday PR

Mai sunt doar 3 zile până când cele mai mari companii de blockchain și crypto din lume se întâlnesc la București, la Crypto Expo Europe. Evenimentul B2B și B2C dedicat exclusiv pieței Blockchain și Crypto din Europa Centrală și de Est se va desfășura la Radisson Blu, pe 19 și 20 martie 2023.

Speakeri cu expertiză în domeniu de la Binance, LBank, Nasdaq, OKX, Gemini, Kukoin Netopia, Tokero, stake2earn, Crypto Virally, VD Law Group, Oveit, Human.ai (ș.a.) vor vorbi pe scena Crypto Expo Europe despre tehnologia blockchain, tehnologia viitorului.

„Din momentul în care s-a aflat de evenimentul pe care îl organizăm în București am primit foarte multă susținere din partea comunității de crypto și blockchain din România. Suntem plăcut surprinși de feedbackul primit și de interesul manifestat de public și companii în privința participării la conferință. Ne bucurăm că am ales să organizăm Crypto Expo Europe în București.

Prin organizarea conferinței Crypto Expo Europe în București ne dorim să susținem comunitatea din România și să dezvoltăm și mai mult piața locală. Dorința noastră este ca în timp Crypto Expo Europe să devină cea mai importanță conferință din Europa”, spune Ruxandra Tătaru – CEO Crypto Expo Europe.

Cei care își doresc să intre în domeniu, să investească sau să dezvolte parteneriate în industria blockchain și crypto, pe 19 și 20 martie vor avea oportunitatea să se întâlnească și să facă networking cu cei mai buni profesioniști din lume.

Iar în timpul festivității CEE Awards Gala 2023 de la Crypto Expo Europe cei mai buni vor fi premiați. O parte din principalele categorii din competiție sunt: Best Stock Market Exchange, Best Crypto Exchange Platform, Best Romanian Payment Processor, Best Romanian Crypto Exchange, Best Blockchain Startup, Blockchain Project of the Year, Best AI Blockchain Technology.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*