Magic Trackpad – o miscare inteligenta

Magic Mouse a fost un pas gresit. Apple a demonstrat ca se poate, insa jucaria lasa mult de dorit. Astazi avem insa informatii despre o noua lansare – Magic Trackpad.

Dupa un an si jumatate de folosit un Mac cu Multi-touch trackpad pot sa spun ca asta e inputul ideal. Daca se comporta la fel ca si cel de pe laptop, asta e primul accesoriu pe care il recomand fara sa-l fi atins.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*