Magazinul Altex din Shopping City Târgu Jiu a fost reamenajat și modernizat

Altex Târgu Jiu. FOTO Altex

Altex, liderul pieței electro-IT din România, continuă, și ȋn 2022, investițiile ȋn modernizarea și tehnologizarea magazinelor. Magazinul Altex din Shopping City Târgu Jiu a fost reamenajat, iar din 24 februarie, ȋși așteaptă clienții nu doar cu un nou look, dar și cu oferte speciale.

„Continuăm să investim atât ȋn extinderea rețelei de magazine, cât și ȋn modernizarea celor existente. Pentru 2022, avem ȋn plan să deschidem 12 magazine noi Altex și să reamenajăm opt.

Tehnologia de ultimă generație, de la etichete electronice, la display-uri digitale, ȋnsoțită de consilierea de specialitate oferită clienților, contribuie la o experiență superioară de cumpărături. Consultanții noștri petrec cât timp este nevoie alături de un client care achiziționează echipamente electronice sau electrocasnice dintr-un magazin Altex, pentru ca acesta să fie convins că face alegerea cea mai potrivită nevoilor sale”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Pe lângă schimbarea mobilierului, a fost ȋnlocuit și sistemul tradițional de iluminare, cu unul smart, pentru un consum redus de energie și o experiență vizuală ȋmbunătățită. Magazinul are etichete electronice și semnalizare digitală, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor.

Magazinul are pe stoc mii de produse, din categorii precum electronice, electrocasnice, anvelope, home confort și multe altele, și este situat ȋn mall-ul Shopping City Târgu Jiu, Str. Termocentralei, nr. 10. Tot ȋn Târgu Jiu, Altex mai deține o unitate, ȋn Complexul Romarta.

Pe 24 februarie, Altex Târgu Jiu Shopping City are program prelungit, de la 7:00 la 22:00, programul normal fiind de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00.

Altex sărbătorește reamenajarea cu oferte speciale

Locuitorii municipiului Târgu Jiu și cei din ȋmprejurimi vor avea parte de reduceri de până la 40% pentru laptopuri, până la 35% pentru telefoane, până la 30% pentru electrocasnice mari și mici, produse de ȋngrijire personală și de entertainment.

Printre ofertele speciale se numără:

–           iPhone 13 256 GB cu 3989,42 lei (reducere 21%);

–           LED TV Vortex cu 394,34 lei (reducere 42%);

–          centrală termică gaz Ariston cu 2099,43 lei (reducere 30%);

–           mașină de spălat cu uscător Beko cu 1349,77 lei (reducere 27%).

Primele 300 de persoane care cumpără din magazin de minim 150 de lei primesc cadou un set de măști KN95 FFP2. Ȋn plus, cei care se abonează la newsletter-ul Altex sunt ȋnscriși automat ȋntr-o tombolă unde pot câștiga premii precum un televizor, un laptop, un smartphone, un smartwatch sau un aspirator robot.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*