Magazinul Altex din Grand Arena Mall și-a extins suprafața comercială și își întâmpină clienții cu multe surprize și super-oferte la o gama largă de produse

Magazin Altex. FOTO Altex

Programul de modernizare și tehnologizare a magazinelor Altex a ajuns și în Grand Arena Mall din București. Liderul pieței de lectro-IT din România continuă strategia de investiții pentru a oferi clienților săi o experiență cât mai plăcută de cumpărături și anunță finalizarea procesului de amenajare a magazinului Altex din incinta Grand Arena. Începând din data de 7 iulie, clienții sunt așteptați să se bucure o zonă comercială extinsă, cu mult mai multe produse, și o multitudine de super-oferte de nerefuzat.

”Dorim ca toți clienții Altex să beneficieze de o experiență cât mai bună și cât mai completă de cumpărături. Așa că, finalul procesului de extindere și reamenjare a magazinului Altex din incinta Grand Arena Mall, putem spune că unitatea a atins standardul pe care ni l-am impus și îi așteptăm pe clienți într-o atmosferă nouă, cu o gamă variată de servicii și produse, la cele mai bune prețuri în peste 1.900 mp de tehnologie”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Situat în incinta centrului comercial Grand Arena, din București, la parter, magazinul Altex are peste 50.000 de produse și promite să acopere toate nevoile consumatorilor săi legate de produse și servicii, la cel mai bun raport calitate-preț.

Magazinul Altex este dotat cu display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită instore, sistem de iluminat LED, pentru un consum mult mai redus de energie, dar și de etichete electronice, pentru a asigura o mai bună vizibilitate a prețurilor la raft, dar și o corelare rapidă și conformă a acestora.

În perioada 7-13 iulie, toți clienții magazinului Altex beneficiază de ofertele dedicate, la produsele electro-IT mult dorite. În plus, aceștia beneficiază de transport gratuit la comenzile online de de minimum 100 de lei și pot opta pentru livrarea cu doi curieri, pentru produsele voluminoase.

Special pentru acest eveniment, Altex Travel a pregătit special pentru clienții Media Galaxy două oferte speciale:

Sejur Paralia Katerini, Grecia, Crystal Aura 2*, 7 nopți, fără transport, fără masă, 129 eur/pers, loc în studio, din 27.08.2022

Sejur Jupiter, România, Majestic Jupiter 3*, 5 nopți, fără transport, All Inclusive, loc in Camera dubla, 1489 Ron/pers, din 25.08.2022

În data de 7 iulie, magazinul Altex din incinta Grand Arena, se va deschide special de la ora 7.00 pentru a-și aștepta clienții cu diverse surprize, concursuri cu premii, dar și un moment unic de entertainment semnat Brabarosa Samba Group.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*