MAE anunță ridicarea nivelului de alertă de călătorie pentru Ecuador

Steagul Ecuadorului. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe își exprimă preocuparea față de deteriorarea situației de securitate din Republica Ecuador și condamnă cu fermitate valul de violență declanșat de grupări criminale.

Ministerul Afacerilor Extern respinge ferm atacurile la adresa instituțiilor democratice, precum și orice formă de violență, și își exprimă solidaritatea cu poporul ecuadorian.

În context, Ministerul Afacerilor Externe informează asupra ridicării nivelului de alertă de călătorie pentru Republica Ecuador.

“În acest sens, recomandă cetățenilor români care intenționează să călătorească în Republica Ecuador să evite deplasările în anumite regiuni (în special Guayas și Esmeraldas) și să urmărească rubrica „Alerte de călătorie” de pe pagina de internet a MAE (https://www.mae.ro/travel-alerts ).

Dacă situația impune necesitatea efectuării unei deplasări în această țară, este recomandată încheierea unei asigurări de călătorie și înregistrarea prezenței la Ambasada României la Lima, Republica Peru, prin intermediul portalului www.econsulat.ro” – MAE.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*