MAE anunță că se vor înregistra perturbări ale activității poliției de frontieră din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

Steagul Marii Britanii. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord cu privire la posibile perturbări ale activității poliției de frontieră, în contextul protestelor sindicale și al grevei anunțate de personalul aeroportului Heathrow, în perioadele 4 – 6 mai 2023, 9 – 10 mai 2023 și 25 – 27 mai 2023.

Aeroportul Heathrow va rămâne deschis, iar pentru detalii suplimentare se recomandă accesarea adresei https://www.heathrow.com/customer-support/faq/industrial-action.

Persoanele care urmează să călătorească dinspre / înspre Marea Britanie în perioada menționată sunt atenționate că timpii de așteptare la controlul de frontieră ar putea fi mai lungi.

Cetățenii români sunt sfătuiți să ia legătura cu operatorii companiilor de transport, pentru a obține informații în timp real, precum și să verifice situația înainte de a se deplasa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*