MAE a transmis o avertizare de călătorie pentru Belgia. Sunt posibile perturbări ale zborurilor spre/dinspre aeroportul Charleroi

Steagul Belgiei. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Belgiei, pe calea aerului, spre/dinspre aeroportul Charleroi, că însoțitorii de bord ai filialei Ryanair din Regatul Belgiei, sunt în grevă, în perioada 30-31 decembrie 2022, precum și în zilele de 1, 7 și 8 ianuarie 2023.

În acest context, sunt așteptate o serie de perturbări ale zborurilor acestei companii, afectând inclusiv destinații din România. Astfel, se recomandă consultarea paginii web a aeroportului Charleroi pentru informații actualizate despre zboruri: https://www.brussels-charleroi-airport.com/fr/flights/live.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*