MAE a emis o avertizare de călătorie pentru Belgia. Sunt anunțate manifestații naționale a sindicatelor și perturbări ale circulației

Steagul Belgiei. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Belgiei că, la data de 16 decembrie 2022, va avea loc o manifestație națională a sindicatelor belgiene, context în care sunt așteptate perturbări în activitatea transportului rutier, feroviar și aerian.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă, pentru informații suplimentare, urmărirea paginilor web ale companiilor aeriene, ale aeroporturilor și ale companiilor de transport în comun, astfel:

https://www.brusselsairport.be/fr/passengers/flights/dparts#

https://www.brussels-charleroi-airport.com/en/flights/live/arrivals/16-12-2022

https://www.stib-mivb.be/article.html?_guid=50cef508-e7a2-3a10-b3b0-c9fb45e0ab15&l=fr

https://www.belgiantrain.be/fr/travel-info/crowd-plan.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*