MAE a emis o atenționare de călătorie pentru românii care merg în Ungaria. Sunt restricții de circulație pentru camioanele de mare tonaj, peste 7,5 tone

Steagul Ungariei. FOTO pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Ungaria că Ministerul Construcțiilor și Transportului maghiar (MCT) a informat cu privire la introducerea unor restricții de circulație pentru camioanele de mare tonaj (peste 7,5 tone), în perioada 14-17 martie 2024. Restricțiile vor fi aplicate astfel: în intervalul 14 martie, ora 22:00 – 15 martie 2024, ora 22:00 și în intervalul 16 martie 2024, ora 22:00 – 17 martie 2024, ora 22:00, ora locală.

Transporturile umanitare sau cele de animale vii, bunuri perisabile, combustibil și alte bunuri de primă necesitate nu se supun acestor restricții.

Mai multe informații despre restricțiile aplicate circulației camioanelor de mare tonaj pot fi consultate la https://www.utinform.hu/en/static/kamionstop.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*