MAE a emis o atenționare de călătorie pentru cei care merg în Bosnia și Herțegovina. Sunt anunțate ploi torențiale

Ploaie. FOTO Pixabay.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Bosnia și Herțegovina (BiH) că autoritățile locale au emis, pentru perioada 3 – 6 noiembrie 2023, un cod portocaliu de ploi torențiale și intensificări ale vântului în partea de nord-est, precum și de precipitații semnificative în zona centrală și de sud a țării.

Pentru informații actualizate, autoritățile recomandă consultarea paginilor oficiale de Internet ale Institutului Hidro – Meteorologic local: https://www.fhmzbih.gov.ba/latinica/index.php și https://rhmzrs.com.

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Sarajevo: +38733668893 și +38733214022, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în BiH: +38761428354.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*