macBook Air: concept bun, realizare proasta

apple s-a gandit ca da bine sa fii la moda asa ca urmat calea de succes deschisa de asus eee pc.

au facut-o in stilul lor: o jucarie subtire, eleganta plina de calitati dar foarte scumpa (pret de pornire – 1800 dolari).

lumea vrea laptopuri portabile, dar cine o sa plateasca atitia bani pt o jucarie care nu are nici port de retea nici dvd player? sau poate ca si asta e un concept nou: apple vrea sa scoata rada de pe fata pamintului dvd-urile…

portabil inseamna sa fii in stare sa faci de toate repede si bine, acolo unde esti. mda, nici eee pc nu are dvd player intern dar ala e numai 399$. o mica maaare diferenta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Nici laptopurile subtiri de la sony nu aveau dvd-rw inclus, dar ofereau unu extern si nu se mai plangea nimeni.

  Acest laptop este ca o masina concept, cum mai puteau sa-l faca subtire daca avea dvd, si daca nu mai era subtire ce rost mai avea sa-l mai lanseze ca au o gramda de macbookuri.

  Vrei cu dvd, iti iei cu dvd, vrei sa-l cari mereu dupa tine fara sa-ti rupa spatele ia fara dvd.

  Daca iti iei time capsule nu vad rostul dvd-ului ca backup, dar daca sa spunem ca vrei sa vezi un film ei vor sa-i convinga pe cei care il cumpara (in tarile in care au itunes store) sa inchirieze filme de la ei si sa-si bage piciorele in dvd-uri.

  Eu alt mod de utilizare al unui dvd nu vad.

  Acesta este un produs de lux ca un rolex, poti sa spui ca nu-ti place ca nu fisaza si data iar un ceas de 10 dolari afiseaza, dar daca vrei lux iei lux.

 2. @pupi: stiu de accesorii. dar ce fel de laptop mobil are dupa el agatate tot felul de chestii externe. ma si vad in aeroport cu dvd playeru agatat de laptop ca sa vad un film…

  @allex: pentru un laptop care nu are anumite cerinte minime e prea scump. chiar daca e de lux.

 3. Parerea mea, daca vor ca MacBookurile Air sa se vanda mai bine, sa ataseze procesoare noi, memorii noi [DDR3, 2,4,8 GB], HDD 250GB, 500GB, si unitate optica. :))

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. MacBook Air, cel mai subtire laptop din lume | stirist.com
 2. jenibilii de la go4it | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*