macarale de miami

miami este un oras in crestere. numai ca nu mai creste pe orizontala ci pe verticala. de fiecare data cind ajung in centru observ cum apar zgarie-nori noi. 

as fi crezut ca america a fost construita in urma cu ceva  timp si nu mai au ce sa adauge la ea, dar se pare ca m-am inselat.  si cum orice zgarie-nori tre sa fie construit de cineva, iti imaginezi ca macaralele trebuie sa fie mult mai inalte si mai rezistente decit cladirile in sine… daca nu iti imaginezi, apasa pe poze sa le vezi in toata splendoarea…

aaa, si pozele nu sunt facute undeva la periferie ci in downtown miami…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*