Mac OS X Lion

update: ramai alaturi de boio.ro incepind cu ora 20:00.

Apple se pregateste sa ne povesteasca despre urmatorul sistem major de operare. Iar daca ar fi sa ne luam dupa poza din invitatia lor, 10.7 va purta numele regelui junglei – Lion.

Evenimentul de pe 20 octombrie incepe la ora 20:00 a Romaniei este un preview pentru ceea ce aduce nou 10.7. Asta nu inseamna ca Apple va si lansa jucaria prea curind. Adu-ti aminte ca am stiut despre Snow Leopard cu un an inainte sa fie lansat. Invitatia simpla nu spune decit “Back to the Mac”.

Poate ca primim si computere noi, inainte de craciun. Poate un MacBook Air…

Ce ai vrea sa aduca Mac OS 10.7? Dar de un update de hardware ce zici?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. asta e clar ultimul din familia OS X. Totusi am snow leopard de nici un an si nu vreau sa apara deja lion….cel devreme in vara lui 2011…si sper sa nu apara macbook-uri noi ca tocmai am luat unu in august :))

  2. Pacat ca au inceput si Apple la fel ca ceilalti, 2 chestii noi, 2 iconite noi si gata un nou sistem de operare. Snow mai duce 2-3 ani lejer, dar asta e politica de marketing, iar apple e un brand care se vinde bine, desi scump, desi nu mai e ce a fost!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*