Mac OS X 10.5.7

Asteptarea a luat sfarsit. avem 10.5.7. si un update pentru Safari 3, Safari 4 beta si alte jucarii.

10.5.7 are 442 MB. Update-ul poate fi gasit aici sau pe calea “Sofware Update”.

Informatiile oferite de Apple sunt destul de generale, dar eu sper ca 10.5.7 va aduce o imbunatatire in performanta bateriei. Din pacate, conexiunea mea de net e prea slaba acum, asa ca il instalezi maine.

revin cu pareri dupa ce il instalez.

update: DFU Mode merge acum. Let the Unlocking begin!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Update la zi !
  Mersi de varianta combo (u o gasisem), mi-a pus mereu mai putine probleme – erori mai putine la rularea prog, permisiuni mai putine de reparat.

  Update la Safari 4 apare dupa ce faceti update la sistem 10.5.7 !

 2. La mine update-ul a venit in 258 Mb … asa ca e mai mic pe MacBook white. Pentru Safari nu a venit nimic … io am instalat 4 beta … Ca si miscare sa stiti ca ii mai rapid fata de 10.5.6, asta fiind super.

 3. Ma lua gura pe dinainte … uite acum vine si Safari 4.0 Beta … asta ii la 31.8 Mb sa vedem ce face ca io am avut 2-3 bube cu el … le-or fi reparat dupa bug reporturile mele?

 4. Se pare ca da. Apple News | Apple Fixes DFU Mode and Enables iPhone Notes Sync  

 5. Super ! Sper sa fac si eu update diseara, acasa !
  Scuze, dar nu inteleg ultima parte “DFU Mode merge acum. Let the Unlocking begin!”
  La ce se refera ? Nu mergea OK iTunes-ul pe MacOS 10.5.6 cu iPhone, la partea de DFU ? Sau cum ?
  Apropos, eu inca am pe iPhone 2.1 – e safe acum sa fac update la 3.0 beta (adica exista si WinPwn compatibil pt. 3.0 deja ?) ? Si de unde l-as putea lua ?
  Merci !

1 Trackback / Pingback

 1. 10.5.7 este Jailbreak-friendly | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*